TOP
Logo Kystskogbruket

Lenker til fylkeskommunene:

Fylkesmannen
Du er her: Forside/Nyheter/Klimaskog i Ytre Namdal - Skognæringsmøte

Klimaskog i Ytre Namdal - Skognæringsmøte

Skogprosjektet i Ytre Namdal og Bindal markerer avslutningen av den 3-årige prosjektperioden for Skogprosjektet i Ytre Namdal, og inviterer til skognæringsmøte i Vikna kommune på Rørvik den 18.03.

Denne nyheten ble publisert av: Nord-Trøndelag fylke Publisert dato: 13.02.2013

I tillegg til en orientering om prosjektet vil mye av dagen inneholde statusen innen skog og klima. Klimaskogplanting er et av satsingsområdene i prosjektet, og gode foredragsholdere kommer for å stake ut veien videre.

Se vedlagte program med oversikt over tema for dagen og de som bidrar med faglige innlegg her.

 

Vi ønsker alle interesserte velkommen til Rørvik.

 

Påmelding innen 10.03.13 til Solbjørg Kjølstad på e-post: Solkjolstad@buso.no 

 

I tillegg til en orientering om prosjektet vil mye av dagen inneholde statusen innen skog og klima. Klimaskogplanting er et av satsingsområdene i prosjektet, og gode foredragsholdere kommer for å stake ut veien videre. Skogprosjektet i Ytre Namdal og Bindal vil markere avslutningen av den 3-årige prosjektperioden med skognæringsmøte i Vikna kommune, på Rørvik den 18.03. I tillegg til en orientering om prosjektet vil mye av dagen inneholde statusen innen skog og klima. Klimaskogplanting er et av satsingsområdene i prosjektet, og gode foredragsholdere kommer for å stake ut veien videre. I tillegg til en orientering om prosjektet vil mye av dagen inneholde statusen innen skog og klima. Klimaskogplanting er et av satsingsområdene i prosjektet, og gode foredragsholdere kommer for å stake ut veien videre. Skogprosjektet i Ytre Namdal og Bindal vil markere avslutningen av den 3-årige prosjektperioden med skognæringsmøte i Vikna kommune, på Rørvik den 18.03. I tillegg til en orientering om prosjektet vil mye av dagen inneholde statusen innen skog og klima. Klimaskogplanting er et av satsingsområdene i prosjektet, og gode foredragsholdere kommer for å stake ut vei