TOP
Logo Kystskogbruket

Lenker til fylkeskommunene:

Fylkesmannen
Du er her: Forside/Nyheter/TreStykker 2013 i Bergen

TreStykker 2013 i Bergen

Trestykker 2013 har funnet et nytt hjem i Bergen etter å ha vært i Oslo i år.

Denne nyheten ble publisert av: Nord-Trøndelag fylke Publisert dato: 01.11.2012

Les dobbeltside i dagens BT om neste års TreStykker, kastanjetreet og samarbeid med Barnas byrom!a som skal bygges er opp til dere deltakere. Det eneste vi vet, er at vi skal utforske, utfordre og utkonkurrere dagens konvensjonelle utforminger av offentlige områder for lek!Tomten vår ligger mellom og under store løvtrær ytterst i den populære Nordnesparken med utsikt til byfjorden i Bergen.TreStykker vil i 2013 handle om barn og lek i det offentlige rom. Vi vil åpne for å skape en debatt rundt dagens urbane rom for lek.Hva som skal bygges er opp til dere deltakere. Det eneste vi vet, er at vi skal utforske, utfordre og utkonkurrere dagens konvensjonelle utforminger av offentlige områder for lek!Tomten vår ligger mellom og under store løvtrær ytterst i den populære Nordnesparken med utsikt til byfjorden i Bergen. TreStykker vil i 2013 handle om barn og lek i det offentlige rom. Vi vil åpne for å skape en debatt rundt dagens urbane rom for lek.

 TreStykker vil i 2013 handle om barn og lek i det offentlige rom og ønsker å skape en debatt rundt dagens urbane rom for lek. Området som skal brukes ligger mellom og under store løvtrær ytterst i den populære Nordnesparken med utsikt til byfjorden i Bergen.
Hva som skal bygges er opp til de aktuelle deltakerne. TreStykker skal utforske, utfordre og utkonkurrere dagens konvensjonelle utforminger av offentlige områder for lek!

Les mer på:

Trestykker 2013

BT 31. okt om saken